ugo franchising

Franchisingový koncept UGO roste

ugo franchising

Koncept fungující na principu franchisingu v rámci kvalitního stravování s názvem UGO se rozjíždí ve velkém stylu a otevřel již 70 poboček. Novinkou je také nový typ obchodu, který bude rozšířen i za hranice velkých nákupních center.

UGO neustále roste

Nejnovější provozovna byla otevřena v Galerii Přerov. Zdravé stravování má velký úspěch i v menších lokalitách a proto budeme značku UGO potkávat mnohem častěji a to doslova na každém kroku. Velký úspěch mají i nové typy prodejních míst mimo obchodní centrum. V současné době společnost UGO Trade provozuje 70 fresh barů a salaterií. Na principu franchisingu funguje již 35 provozoven, které vedou úspěšní franchisanti.

V současné době se čím dál více rozmáhá poptávka po zdravějším a tak trochu alternativním stravování. Mnohé společnosti zaměřené na stravování tak musí obměňovat svou nabídku potravin a hotových jídel.

Velká a velmi úspěšná společnost UGO Trade není žádný nováček. Její koncept produktových novinek UGO salaterií a UGO fresh barů je velmi vyhledávaný a úspěšný. Princip tohoto stravování je založený na lehkých jídlech a chystají se i další projekty, které výrazně rozšiřují celou síť.

Jednou z novinek UGO salaterií je velmi dobře podchycený koncept, kdy si zákazníci mohou prohlédnout přímo v prosklených chlazených skladovacích boxech veškeré zásoby čerstvých surovin. K dispozici je i široká nabídka ovoce a zeleniny v BIO kvalitě.

Franchising a společnost UGO

Koncept na principu franchisingu má obrovský úspěch právě díky zdravé stravě, čerstvosti produktů a lehkosti nabízených pokrmů. Možnost koupit si vedle nezdravého a rozšířeného fast foodu konečně kvalitní, zdravější a lehčí jídlo, je velmi vyhledávaná a vítaná. Proto také společnost slaví takový úspěch a neustále roste.
Prostřednictvím konceptu UGO fresh baru byla velkou měrou také posílena nabídka zdravých pokrmů formou takeaway a to zejména na hojně navštěvovaných a vysoce frekventovaných místech.
Chcete-li se stát franchisantem UGO fresh baru, je třeba se aktivně účastnit běžného provozu. Zájemci o licenci se najdou mezi zákazníky i zaměstnanci. Většinou jde o lidi, kteří se dobře a aktivně pohybují v daném regionu. Zaujal-li vás konceptu salatérie, bude třeba mít kromě licence fresh baru i s vedením gastronomických provozůpředchozí zkušenosti.
Získání franchisové licence je ulehčeno marketingovou podporou. Budete mít přehled o tom, jak si právě vaše pobočka stojí v celé síti. Je tedy stále možnost čerpání inspirace, zkušeností a velký prostor pro zlepšení svých služeb. V plánu je otevírat přibližně 15 provozoven za rok, proto je zde i reálná šance, zapojit se právě do tohoto zdravého a úspěšného konceptu.