puro gelato

Puro Gelato – zmrzlinový byznys

Málokdo se pustí do podnikání, aniž by si o tomto trhu něco zjistil. Bezhlavě se pustit do tohoto riskantního světa není nic jednoduchého, ale mnohdy se to vyplatí, stejně jako zakladatelce dnes už jedné z nejlepších podniků se zmrzlinou. Puro Gelato se rychlostí blesku stala značkou zmrzliny, která se během týdne zařadila k těm nejlepším nejen v Praze, ale rovnou v České republice.

Pokud jste nějaký čas strávili v létě v Praze, pak jste rozhodně zavítali i na Náplavku, která byla tím hlavním místem kulturního dění. Ochladit jste se zde mohli nejen skvělými nápoji, ale hlavně taky právě výše zmiňovanou zmrzlinou. Kopeček sice nestojí dvacet korun jako na venkovně, ale rozhodně stojí koupě nejednoho kopečku za to.

Zmrzliny se staly už kdysi dávno tou nejlepší laskominou, kterou si můžeme dopřát, když máme na něco chuť. V tomto oboru se rozhodla podnikat i Luďka Straková, která díky návštěvě různých lekcí, v nichž se naučila vyrábět fantastickou zmrzlinu, vlastní byznys, který nemá v České republice obdoby.

Pure Gelato jako zmrzlina, která vás dostane!

Byznys lze rozjet v jakémkoli oboru, dokonce i ve zmrzlinářské profesi, i když právě tady je opravdu velká konkurence, na kterou byste rozhodně neměli zapomínat. Byla si jí vědoma i Luďka, ale když poznala, že její zmrzlina je naprosto výjimečná, rozhodla se skočit do vody, v níž se za pochodu učila plavat. Povedlo se a vypěstovala byznys, který se nezavře ani v zimě. Podle Luďky by to totiž byla velká škoda.

Kdy si přeci nejvíce připomínáte léto, když ne v zimě, kdy venku padá sníh, a vy si přejete, aby z ničeho nic vysvitlo sluníčko. Zmrzlina vám přece jenom trochu toho léta přinese, i když je venku mínus dvacet stupňů.

Úspěšné projekty jsou ty, které se dělají celým srdcem

Není se čemu divit, že Luďka se svým zmrzlinářským podnikem uspěla tak moc. Je přece všeobecně známo, že projekty, které jsou dělány celým svým srdcem, jsou ty nejlepší a nejúspěšnější.

Tak ať se ti, Luďko, dál pořádně daří!